Телефонуйте: +38(067)511-0-111
Приєднуйтесь:

Новини

16.10.2015

Завод, де працюють дорослі. Екскурсії для дітей від компанії «ASTRA GROUP»

За ініціативою керівництва компанії «ASTRA GROUP» з жовтня цього року учні з будь яких шкіл міста можуть побувати на екскурсії в офісі компанії, відвідати навчальний центр «ASTRA GROUP» та виробничі цехи заводу «Модерн Експо». Мета такого профорієнтаційного проекту - познайомити дітей з професіями, в яких сьогодні є потреба у Верхньодніпровську, технологіями виготовлення та спектром продукції, що виробляється.

Нещодавно був розроблений пізнавальний маршрут і для дошкільнят. Його першовідкривачами стали діти старшої групи дитячого садка №8 «Золота рибка». Наше завдання: у доступній формі дати дітям знання про професії працівників заводу та результати їхньої праці. Тема виявилася цікавою не тільки для дітей, але й для педагогів та батьків.

IMG_6860.JPG

Таким чином ми, дорослі, допомагаємо дитям розширити кругозір, давши їм більше інформації і знань у якій-небудь конкретній області, в даному випадку у виробничій області і конкретно в темі, що таке завод, верстати з програмним управлінням, сучасний офіс, де багато комп'ютерів.

Професійна орієнтація потрібна не тільки випускникам шкіл. Діти-дошкільнята вже проявляють себе як особистість. У них виявляються здібності, нахили, певні потреби до тієї чи іншої діяльності. Знаючи психологічні особливості дитини в дитячому віці, знаючи його інтереси, батьки, вихователі та вчителі зможуть прогнозувати його особистісний ріст в тому чи іншому виді діяльності.

© 1993-2022 «Компанія Астра»