Телефонуйте: +38(067)511-0-111
Приєднуйтесь:

Новини

05.02.2016

Презентація енергоефективного компресора компанії «GEA BOCK» в Україні

04.02.2016 р. на базі компанії «ASTRA» (м. Верхньодніпровськ), спільно з компанією «Еврокул», був проведений семінар-презентація нової лінійки компресорів компанії «GEA BOCK»: «Компресор, як серце сучасної холодильної машини».

Для участі в семінарі були запрошені керівники підприємств, головні інженери, механіки, енергетики, а також фахівці з енергозбереження та енергоефективності об'єктів торгових мереж  «АТБ», «Український ритейл», «Фоззі груп», «Варус» та інші.





1.jpg

У своєму зверненні до учасників семінару В. Г. Тарабан, генеральний директор компанії «ASTRA», висловив впевненість в актуальності теми енергоефективності. «Над питаннями  підвищення енергоефективності працюють компанії-виробники, постачальники і навіть сервісанты. Глобальність завдання вимагає багато знань і постійної готовності бути в курсі новітніх розробок в цій області», -  підкреслив він. Також було відзначено, що якісне вирішення завдання по зниженню енергоспоживання супермаркету або торгової мережі в цілому можливе лише за умови комплексного підходу, об'єднання зусиль і можливостей Замовника, Підрядника та Виробника.

Тему «Енергоефективний супермаркет, шляхи досягнення мети» представив Сергій Тонконіг, керівник проектів компанії «ASTRA». 

На семінарі презентували розробки і технічні новинки концерну «GEA BOCK» Valerij Aledort, Area Sales Manager і Peter Spies, Technical Manager «GEA Bock GmbH». Вони ознайомили учасників семінару з історією, структурою,  специфікою  діяльності концерну, представили лінійку компресорного обладнання компанії. Зупинилися на особливостях  будови, призначення, принципи  експлуатації. Особливу увагу приділили переваг даних компресорів.







Гостям на спеціальному стенді в технічній лабораторії компанії «ASTRA»  була продемонстрована робота  компресора в енергозберігаючому режимі (спільно з інвертором).


2.jpg

Також в ході семінару була представлена методологія і особливості проведення випробувань нових розробок холодильної меблі. Відеопрезентація  технічної лабораторії компанії «Модерн Експо», була прийнята гостями з інтересом.

Учасники семінару мали можливість побачити виробничі цехи Верхньодніпровського  заводу компанії «Модерн Експо», на якому випускається холодильне обладнання. Виробничі ділянки і процеси  представив гостям Андрій Гончарук, директор заводу.

4.jpg

Рітейлери сьогодні, вибираючи стратегічних партнерів, орієнтуються на перспективи обопільного розвитку.  Довгострокове партнерство передбачає бачення далекої перспективи. Гостям під час екскурсії по офісу компанії «ASTRA»  було запропоновано ознайомитися з довгостроковими цілями компанії, бізнесів «АSTRA PROJECT», «ASTRA SERVICE», а також навчального центру.

Семінар   став ще одним прикладом  втілення  слогана компанії «ASTRA» - «Об'єднуючи можливості – створюємо переваги». 





Повернення до списку
© 1993-2022 «Компанія Астра»