Телефонуйте: +38(067)511-0-111
Приєднуйтесь:

Новини

29.01.2016

Про 12-ий випуск школи сервісних фахівців

Приймаючи об'єкт на сервіс, ми несемо відповідальність за дороге обладнання та товар, що зберігається у холодильному обладнанні торгових об'єктів. Навчати нових співробітників на працюючих об'єктах – недозволена розкіш. Тому у нас вже десять років працює школа сервісних фахівців. Сьогодні ми экзаменовали 12-й випуск.

Школа сервиса Астра 0.JPG

Всі випускники отримали добрі базові знання з механіки та електрики. На практичних заняттях вони отримали певні навички в області газозварювальних робіт, досвід виявлення причин поломок і несправностей обладнання, їх правильного вирішення. - отримали можливість стати класним фахівцем. А найголовніше, отримали ексклюзивну можливість освоїти в роботі почерк фахівця компанії «ASTRA».

IMG_9476.JPG

Поки всі прийняті на роботу випускники школи будуть працювати з досвідченими наставниками. Приступивши до роботи, вони зможуть не тільки закріпити отримані знання і навички, але і проявити свою самостійність.

Як проходило навчання? Всього курс складається з 132 годин, з яких 40 -теорія і 92 - практичні заняття.

Що будуть знати і вміти до часу закінчення навчання, майбутні сервісники дізналися на першому занятті. Дивлячись на шафу керування компресорною станцією, вони не вірили, що зможуть самі його зібрати вже через півтора місяці.

Навчалися вони з великим інтересом.

Наприклад, з теми «Електрика» дорослі чоловіки, зі знаннями на рівні шкільної програми і на практиці використовують ці знання на побутовому рівні, зараз впевнено збирають складний електрощит холодильного агрегату.

Роботу з газозварювальним обладнанням освоювали, починаючи з азів: що собою являє зварювальний пост, як правильно підпалювати пальник. Зараз вони можуть впевнено виконати пайку складного з'єднання, що перебуває у важкодоступних місцях обладнання.


Які особливості цього випуску?

Кожен черговий випуск сильніше попереднього. Випускники з кожним роком отримують більше технічних знань і впевнених практичних навичок роботи. Наша лабораторія постійно наповнюється новим обладнанням, що працюють навчальними стендами.

Тут напрацьовуються навички та перший досвід роботи, тут приходить впевненість і корпоративний почерк виконання робіт по стандартам компанії.





Повернення до списку
© 1993-2022 «Компанія Астра»