Телефонуйте: +38(067)511-0-111
Приєднуйтесь:

Новини

16.09.2015

Компанія «ASTRA GROUP» ознайомила зі своїми цілями викладачів і директорів шкіл всього району

Сьогодні, 16.08.2015, на запрошення керівництва і засновників, компанію «ASTRA GROUP» і одне з провідних підприємств групи «Modern Expo» (Верхньодніпровський завод потужного радіобудування) відвідали 23 представника (директора та завучі) з 19 шкіл Верхньодніпровського району на чолі із завідуючою Верхньодніпровського РАПН відділу народної освіти Ходос Н.Ф.

Компания Астра ознакомила со своими целями преподавателей и директоров школ всего раена (24).JPG

Компанію та виробництво гостям презентував особисто генеральний директор «ASTRA GROUP» Тарабан В.Г. У презентації також взяли участь представники Департаменту персоналу і комунікацій: Тарабан Г.С. (директор Департаменту персоналу і комунікацій), Корнєва І.А. (менеджер з персоналу), Анашкін С.В. (керівник служби підвищення кваліфікації), Тяпкін В.Г. (інженер з якості) та Рижик Т.В. (провідний спеціаліст з оптимізації бізнес-процесів).

Компания Астра ознакомила со своими целями преподавателей и директоров школ всего раена (12).JPG

Після представлення присутніх і перегляду в конференц-залі компанії відео, які розкривають концепції та напрями розвитку компаній, гостям була проведена екскурсія по офісу та виробничим потужностям ВЗПР.

Компания Астра ознакомила со своими целями преподавателей и директоров школ всего раена (23).JPG

За круглим столом були викладені основні проблеми у сфері профорієнтації та профтехосвіти молодого покоління, проблеми нестачі кадрових ресурсів і проблеми психологічної підготовки випускників шкіл до постановки особистісних і суспільних цілей, саморозвитку і вдосконалення навичок у навчанні.

Компания Астра ознакомила со своими целями преподавателей и директоров школ всего раена (17).JPG

Представники шкіл та відділів освіти перейнялися завданнями, цілями і перспективами взаємовигідного, ефективного співробітництва у сфері освіти між представниками держави і роботодавцями, навчальними закладами та учнями.

Підводячи підсумки, сторони домовилися про подальшу плідну співпрацю у сфері розвитку економіки України шляхом поліпшення та вдосконалення систем профорієнтації та освіти школярів.



Повернення до списку
© 1993-2022 «Компанія Астра»