Телефонуйте: +38(067)511-0-111
Приєднуйтесь:

Новини

30.07.2015

Учимося на інноваціях: ASTRA – Küba

Семинар Астра - Kuba1.jpg
Семинар Астра - Kuba2.jpg

На семінарі були присутні фахівці компаній «Фріос» і «ASTRA GROUP». Основним доповідачем був Петро Савченко, представник компанії «Küba» в Україні.

Про семінар:

Олександр Лисак, виконавчий директор бізнесу «Проекти постановки систем холодозабезпечення»:

- Для «ASTRA GROUP», компанії орієнтованої на потреби Замовників, цінним у співпраці з «Küba» є кілька факторів:

GEA Kuba GmbH володіє випробувально-виробничим комплексом, орієнтованим на інновації, що дозволяє нам використовувати в проектах новітні енергозберігаючі розробки.

Дві серії продукції - BLUE LINE (промислова) і GREEN LINE (комерційна) мають широкі межі застосування, і нашим фахівцям важливо досконально знати, в яких випадках і де ефективно їх застосовувати у своїх проектах.

Орієнтація на замовника, в розумінні Kuba, означає технічну підтримку в будь-якій ситуації, додаткову комплектацію та запасні частини, що важливо для нашого Сервісу.

Склади готової продукції «Küba» в Німеччині та у дилерів в Україні дозволяють швидко організувати постачання устаткування на об'єкти наших Замовників».

Ознайомившись з виробництвом під час екскурсії на завод ВЗМР, Клементс Ватеркотте, менеджер з експорту компанії «Küba», висловив упевненість в тому, що у холодильної галузі в Україні точно є майбутнє з таким виробництвом, ідеями та фахівцями. 




Повернення до списку
© 1993-2022 «Компанія Астра»