Телефонуйте: +38(067)511-0-111
Приєднуйтесь:

Новини

05.02.2021

Супермаркети нової мережі «LAFAR» з холодом від «Астри»

    Перші  п'ять  проектів  холадозабезпечення нових супермаркетів торгівельної мережі «LAFAR» були виконані бізнесом «Astra Project». Нові магазини відчинили двері для покупців у Бахмуті, Костянтинівці, Курахово,  Селідово та Авдеєвці.

Торгова  мережа «Lafar» активно розвивається у  східному регионі України. 

Про нові проекти розповів Володимир Никитенко, директор департаменту  розвитку ТОВ "Астра":

- Формат магазину нової мережі «Lafar» – це супермаркет з власним виробництвом. А це означає, що  окрім сирів, ковбас, м'яса, риби, овочів-фруктів,  у ассортименті -  власна випічка, фаст-фуд та готові страви на виніс, делікатеси власного приготування (риба та м'ясо різних сортів), десерти.

Тому  оснащення супермаркетів  холодом, гарантуючим постійне дотримання технологічно-обумовлених температурних режимів, стає завданням першочергової валивості. Єфективне управління технологічним процесом забезпечуюють системи мониторингу та диспетчеризації всіх основних параметрів роботи холодильних систем.

Всі п'ять супермаркетів відразу проектувались як сучасні енергоефективні супермаркети, в кожному з них встановлена система повітряної утилізаці\ тепла  від холодильних машин. 

   Однією з важливих умов проектів була оперативність та якість виконання всіх рабіт. В стислі терміни  були побудовані холодильні та морозильні камери. В цілях безпеки персоналу для всіх холодильних та морозильних камер передбачено режим «людина в камері».

   Оперативно виконане постачання  холодильного обладнанняя, зібрані та встановлені холодильні станції, виконано  монтаж, проведені всі інсталяційні роботи. Всі об'єкти були відкриті вчасно та успішно працюють.



Повернення до списку
© 1993-2022 «Компанія Астра»