Телефонуйте: +38(067)511-0-111
Приєднуйтесь:

Новини

09.03.2021

Проект KRIOFOR отримав високу оцінку міжнародних професійних експертів

  Проект  ТМ "KRIOFOR" (інноваційна розробка групи R&D "Астра ІнжинІрінг", одного з бізнес-напрямків ТОВ «АСТРА») став фіналістом та отримав 3-е місце по підсумкам 2020р. в Програмі Акселерації Проекту UNIDO / GEF «Глобальна інноваційна програма чистих технологій для малих та середніх підприємств в Україні».  

  Всього були зареєстровані для участі в конкурсі більш ніж 100 заявок. 

  Відібрані для участі у фіналі двадцять проектів.

   Програма Акселерації - це конкурсна програма відбору та просування нових ідей, що дають імпульс для різвитку українських інноваційних екологічно дружніх проектів.  

   Над покращенням ідей та стартап-проектів в ній працюють фахівці UNIDO та провідні міжнародні експерти. Алгоритм її роботи виглядає наступим образом:

   Більш детально про конкурс та Проект, що отримав високу оцінку міжнародних професіональних експертів,  розповів  Сергій Тонконог, Виконавчий директор бізнесу «Астра-Інжинірінг»:

   Про конкурс:

-  Після відбору нашого проекту та виходу його у  напівфінал конкурсу, з нами працювали ментори та професійні експерти.  Їх допомога, в нашому випадку, була направлена на покращення  бізнес-процесів та розуміння того,  як краще виходити на ринки,  як правильно презентувати свій продукт потенційному інвестору.  

   В цьому році, у зв'язку з пандемиєю та карантинними заходами, з нами працювали тільки онлайн.  Зате в нас була можливість отриманняя індівідуальних консультацій та роботи в Програмв у зручний час, як кажуть,  «без відриву від виробництва».

   Про Проект "KRIOFOR":

- Якщо в двох словах, то інноваційна розрабка Бізнесу «Астра-Інжинірінг» передбачає переохолодження рідкого холодагенту з використанням багатошарових випаровувальних теплообмінних панелей "OXYCOM".

  Завдяки інноваційному матеріалу випаровувальних панелей досягається висока ступінь ефективності випаровувального процесу  та збільшується термін служби самих панелей, що вірізняє запропоновану технологію від існуючих на ринку в Україні.

  Хочу відмітити, що у всіх проектах, що були реалізовані бізнесом "Астра-Інжинірінг" у 2020-му р. не тільки для українських підприємств, агрегати та переохолоджувачі підтверджують свою розрахункову ефективність



Повернення до списку
© 1993-2022 «Компанія Астра»