Телефонуйте: +38(067)511-0-111
Приєднуйтесь:

Новини

05.04.2021

По стандартам світового ринку…

   У великому проекті, по будівництву першої в країні станції технічного обслуговування будівельної техніки "Volvo", ТОВ «Астра» приймає участь, виконуючи обшивку будівель та споруд об'єкту пінополіуретановими панелями.

   Масштабне будівництво виконується в декілька етапів.

   Нова станція - це цілий комплекс будівель, загальною площою забудови 9150 кв. м. Розмістився він на території у 4,66 га на 31-м км автодороги МО-5 поблизу сел. Глеваха Київської області.

   Перша черга була завершена у 2019-м році. Тоді бізнеси «Астра Проект» та «Астра Інжинірінг» на території станції збудували шинний центр, який складається з будівлі шиномонтажу, а також спеціализованної будівлі для складу шин та  мийки СТО.

  У 2021-му році ТОВ "ЕТС", офіційний ділер дорожньо-будівельної техніки "Volvo Construction Equipment", планує завершити будівництво центральної станції техобслуговування будівельної техніки, а також почати будівництво СТО в інших регіонах країни.

  Зі слів генерального директора ТОВ "ЕТС" Юрія Марисенкова,  це перша станція обслуговування будівельної техніки "Volvo" такого рівня в Україні.  Розповідаючи про будівництво, він відмітив: "... ми будемо використовувати тільки сучасні технології та обладнання, щоб максимально відповідати всім вимогам та стандартам світового ринку".




Повернення до списку
© 1993-2022 «Компанія Астра»