Телефонуйте: +38(067)511-0-111
Приєднуйтесь:

Новини

22.01.2021

«Астра Сервіс» розширює географію комплексного обслуговування

У 2020-му Бізнес «Астра Сервіс» розширив свою присутність в північних областях і активно просуває послуги комплексного сервісного обслуговування на Заході країни. На комплексне сервісне обслуговування були прийняті 36 магазинів «Союз» і «Квартал» ТОВ «Альянс-Маркет» у м Чернігів і Чернігівській області. «Астра Сервіс» обслуговує в цих супермаркетах весь комплекс інженерних мереж: холодозабезпечення і холодильне обладнання, кондиціонування і вентиляцію, пекарное і технологічне обладнання.

Андрій Люлюк, Виконавчий директор «Астра Сервіс», - про розширення географії комплексного обслуговування: 

Андрей Люлюк Астра Сервис.jpg
У північних областях України ми раніше надавали комплексне обслуговування для 32-х магазинів «АТБ» та великих супермаркетів «Велика Кишеня» в Чернігові та Ніжині. Тепер, зі значним збільшенням кількості обслуговуваних об'єктів в північному регіоні, (а їх у нас вже більше 70-ти) було прийнято закономірне рішення створити новий Регіональний сервісний центр (РСЦ) «Північ».

Крім того, ми повністю укомплектували всі технічні служби, і не тільки РСЦ «Північ», а всіх чотирьох Регіональних сервісних центрів, інженерними кадрами. Тепер технічна служба кожного РСЦ складається з керівника Центру і двох профільних інженерів: інженера з напрямку холодильне обладнання, а також інженера з комплексного технічного обслуговування. Кваліфікована інженерна допомога по всьому комплексу послуг, що надаються в безпосередній близькості до обслуговуваних об'єктах Замовника - це гарантія виконання наших договірних зобов'язань.

Щоб підвищити швидкість реагування, ми придбали шість нових авто Renault Kangoo, які працюють в РСЦ Київ та в регіональних сервісних центрах. 

Astra Service.jpg

Для нас службовий транспорт - не просто засіб пересування, але і гарантія виконання зобов'язань, які ми декларуємо: час реагування, забезпечення своєчасної доставки необхідних комплектуючих, а ще - турбота про безпеку наших співробітників.

На початок року у нас був певний дефіцит співробітників робочих спеціальностей. Завдяки двом випускам власної Школи навчання сервісних спеціалістів, ми отримали дев'ять кваліфікованих фахівців, які тепер працюють в наших оновлених РСЦ за нашими стандартами

Астра Сервис Школа.jpg.



Повернення до списку
© 1993-2022 «Компанія Астра»