Телефонуйте: +38(067)511-0-111
Приєднуйтесь:

Новини

15.01.2021

Astra Project. В тренді енергоменеджмент і модернізація

Олександр Лисак, виконавчий директор бізнесу «Проекти постановки систем холодозабезпечення», про систему енергоменеджменту та успішні починання 2020-го в бліц-інтерв'ю:

Александр Лысак.jpg

2020-й рік, не дивлячись на всі його складнощі, був досить результативним.

Крім основної діяльності та результативної роботи в проектах холодозабезпечення та оснащення обладнанням об'єктів ритейлу, ми багато уваги приділяли енергоменеджменту, розвитку виробництва та його перспективних напрямків.

Тренд на впровадження системи енергоменеджменту, не тільки в ритейлі, а й в інших галузях продовжує зростати.

Успішно завершено пілотний проект «Розробка, поставка та монтаж системи енергоменеджменту для магазину« VARUS 50 », розташованого за адресою: м Дніпро, пр. Героїв 2, а. Він продемонстрував факт зменшення витрат на енергоресурси за рахунок впровадження на об'єкті програмно-апаратного комплексу Astra Scada, комплексної системи обліку і дистанційного керування системами припливно-витяжної вентиляції, кондиціонування, холодопостачання і освітлення. Отриманий результат перевищив очікування нашого Замовника. В 2021-му році проект буде масштабований. Запланована інтеграція комплексної системи автоматизації Astra SCADA в інженерні системи нових об'єктів мережі і нового Розподільного логістичного центру ТОВ «Омега».

У 2020-му були успішно реалізовані проекти енергоменеджменту не тільки для об'єктів роздрібної торгівлі, а й для комунальних установ: шкіл, насосних станцій та водного господарства.

Під потреби власного зростаючого виробництва в минулому році була зроблена масштабна реконструкція складських і виробничих площ об'єкту «Модуль Молодечна». Проведена модернізація виробництва.

Склады Астра.jpg

Під склади зведено окремий новий будинок, куди і були переміщені всі складські запаси.

Сподіваємося, що 2021-й буде ще більш результативним і успішним, які для нас, так і для наших партнерів.



Повернення до списку
© 1993-2022 «Компанія Астра»