Телефонуйте: +38(067)511-0-111
Приєднуйтесь:

Новини

Ми маємо чим поділитися

Обладнання холодового ланцюга для центрів первинної медико-санітарної допомоги та пунктів вакцинації за проектом Світового банку».

  • 01.08.2023

Компанія Астра прийняла  участь в проекті  ЮНІСЕФ «Обладнання холодового ланцюга для центрів первинної медико-санітарної допомоги та пунктів вакцинації за проектом Світового банку».

Детальніше


Сьогодні компанія "АСТРА" святкує свій ювілей.

  • 15.06.2022

Сьогодні компанія "АСТРА" святкує свій ювілей. Вже 30 років ми допомогаємо нашим клієнтам в холодозабезпечені їхніх об'єктів. Ми робимо і будемо робити все для вашого успіху, дякуючи незламному духу наших працівників. Зі святом нас і Вас).
Все буде Україна. Слава Україні. Слава "Астрі".

Детальніше


З чого складаються збірно-розбірні холодильні камери?

  • 06.06.2022

Холодильна камера є збірно-розбірною конструкцією, яка складається з сендвіч-панелей. З'єднуються вони між собою замками-ексцентриками.
Камера складається з кутових, стінових, стельових панелей та  дверного блоку.

Детальніше


ТОВ «АСТРА» вже 29 років!

  • 07.06.2021

  Вже 29 років компанія «АСТРА» успішно працює на ринку комплексного холодозабезпечення комерційних об'єктів. В червні місяці наша команда відзначила день народження компанії. Ми всі такі різні, але у нас одна мета.

Детальніше


Перший оновлений «Фреш» в Херсоні відкрито з холодом от "Astra Project"

  • 15.04.2021

    В Херсоні на вул І.Кулика, 114ж відкрився оновлений супермаркет «ФРЕШ», в якому зроблено все, щоб покупці полюбили його ще більше за свіжість та якість продуктів.

   В цьому проекті ТОВ «АСТРА» виконала свою частину – забезпечення сучасним якісним холодом.

  Про проект «Холод для херсонського магазину «ФРЕШ»» - Олександр Нікулін, куратор проекту:

Детальніше


Проект холоду для «Центру крові»

  • 10.04.2021

   Для «Київського міського центру крові ТОВ «АСТРА» виконала будівництво та обладнання холодом спеціальної морозильної камери для зберігання плазми крові.     Силами двох Бізнесів: «Астра Інжинірінг» та «Астра Девелопмент» були виконані всі етапи цього особливого проекту

Детальніше


По стандартам світового ринку…

  • 05.04.2021

   У великому проекті, з сбудівництва першої в країні станції технічного обслуговування будівельної техніки "Volvo", ТОВ «Астра» приймає участь, виконуючи обшивку будівель та споруд об'єкту пінополіуретановими панелями

Детальніше


Проект KRIOFOR отримав високу оцінку міжнародних професійних експертів

  • 09.03.2021

  Проект  ТМ "KRIOFOR" (інноваційна розробка групи R&D "Астра ІнжинІрінг", одного з бізнес-напрямків ТОВ «АСТРА») став фіналістом та отримав 3-е місце по підсумкам 2020р. в Програмі Акселерації Проекту UNIDO / GEF «Глобальна інноваційна програма чистих технологій для малих та середніх підприємств в Україні».

Детальніше


Автоматизация от ASTRA SCADA для коммунальных предприятий

  • 17.02.2021

   Проекти  автоматизації роботи систем опалення з застосуванням рішення "ASTRA SCADA" реалізували фахівці групи по розробці та впровадженню АСУП компанії «Astra project» для комунальних підприємств в Київській та Дніпропетровскій областях.

Детальніше


Супермаркети нової мережі «LAFAR» з холодом від «Астри»

  • 05.02.2021

   Перші  п'ять  проектів  холодозабезпечення нових супермаркетів торгової мережі «LAFAR» виконані бізнесом «Astra Project». Нові магазини відчинили двері для покупців у Бахмуті, Костянтинівці, Курахово, Селідово та Авдеєвці

Детальніше


«Астра Сервіс» розширює географію комплексного обслуговування

  • 22.01.2021

У 2020-му Бізнес «Астра Сервіс» розширив свою присутність в північних областях і активно просуває послуги комплексного сервісного обслуговування на Заході країни. На комплексне сервісне обслуговування були прийняті 36 магазинів «Союз» і «Квартал» ТОВ «Альянс-Маркет» у м. Чернігів і Чернігівській області. «Астра Сервіс» обслуговує в цих супермаркетах весь комплекс інженерних мереж: холодозабезпечення і холодильне обладнання, кондиціонування і вентиляцію, пекарське і технологічне обладнання.

Андрій Люлюк, Виконавчий директор «Астра Сервіс», - про розширення географії комплексного обслуговування: ...

Детальніше


Astra Project. В тренді енергоменеджмент і модернізація

  • 15.01.2021

Олександр Лисак, виконавчий директор бізнесу «Проекти постановки систем холодозабезпечення», про систему енергоменеджменту та успішні починання 2020-го в бліц-інтерв'ю:

Детальніше


З Новорічними святами Вас вітає "АСТРА"

  • 24.12.2020

З Новим роком і Різдвом Христовим вас вітає «АСТРА»!

Нехай Новий рік подарує всім багато нових можливостей для здійснення заповітної мрії, зміцнить віру в майбутнє, а успіх нехай супроводжує всі ваші плани, Проєкти і починання!

Детальніше


Участники хакатона получили призы от «ASTRA GROUP»

  • 23.03.2016

16 -17 марта на базе холодильного факультета Днепропетровского монтажного техникума проводился хакатон, партнером которого была компания «ASTRA GROUP».

Детальніше


Нестандартные «ФОРЫ» оснащены холодом

  • 21.03.2016

В январе-феврале 2016-го почти одновременно компанией «ASTRA PROJECT» были выполнены работы по оснащению холодом двух магазинов «ФОРА». Первый находится на ул. Туполева в г. Киеве, второй - на ул. Ленина в г. Березань Киевской обл.

Детальніше


Мы ищем успешных и перспективных

  • 17.03.2016

15 марта компания «АSRTA GROUP» приняла участие в Дне открытых дверей Днепропетровского государственного химико-технологического университета (УГХТУ).

Детальніше


«Энергосбережение для молочного бизнеса» первая международная конференция состоялась

  • 26.02.2016

Международная конференция «Энергосбережение для молочного бизнеса», состоялась 24 февраля 2016 г. В киевской гостинице «Турист» в этот день собрались руководители предприятий молочной отрасли, технические директора, главные инженеры, энергетики, механики отечественных и зарубежных предприятий молочной отрасли, представители предприятий смежных отраслей и научных учреждений, представители законодательной и исполнительной власти Украины, банковской системы, СМИ.

Детальніше


Енергозбереження для молочного бізнесу

  • 16.02.2016

Компанія «ASTRA» запрошує до участі у Міжнародній конференції «Енергозбереження для молочного бізнесу» керівників підприємств молочної галузі, технічних директорів, головних інженерів, енергетиків, механіків вітчизняних і зарубіжних підприємств молочної галузі, представників підприємств суміжних галузей та наукових установ. Конференція відбудеться 24 лютого 2016 р. в Києві.

Детальніше


Презентація енергоефективного компресора компанії «GEA BOCK» в Україні

  • 05.02.2016

04.02.2016 р. на базі компанії «ASTRA» (м. Верхньодніпровськ), спільно з компанією «Еврокул», був проведений семінар-презентація нової лінійки компресорів компанії «GEA BOCK»: «Компресор, як серце сучасної холодильної машини».

Детальніше


Про 12-ий випуск школи сервісних фахівців

  • 29.01.2016

Про 12-ий випуск школи сервісних фахівців говорить В. Р. Тяпкін, інженер з якості, інструктор виробничого навчання компанії «АСТРА»

Детальніше



Новости 1 — 20 з 105
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець
© 1993-2022 «Компанія Астра»