Телефонуйте: +38(067)511-0-111
Приєднуйтесь:

Новини

15.09.2015

Навчальний центр «ASTRA GROUP» випустив перших фахівців

З 3 серпня 2015 року, провівши роботу в засобах масової інформації та враховуючи замовлення на підготовку фахівців з боку одного з бізнес-напрямків - «ASTRA SERVICE» (виконавчий директор - Люлюк А.В.), почав свою роботу навчальний центр.

Зацікавлених курсами прискореного профтехнавчання за специфікою холодильного бізнесу, спочатку, було 32 людини. У процесі навчання провідними професіоналами компанії викладалися як теоретичні основи, так і практичні навички в монтажі, налагодженні та експлуатації холодильного обладнання.

Выпуск холодильной школы ASTRA GROUP 1.JPG

По закінченні першого (теоретичного) етапу навчання, був проведений проміжний іспит, результатом якого було виявлення найбільш успішних, здатних до навчання і застосування на практиці знань потенційних співробітників-професіоналів компанії «ASTRA GROUP». На другому етапі навчання зусилля викладачів та учнів були найбільш сфокусовані навколо практичного застосування теоретичних знань. В результаті чого, учні отримали навички з монтажу, налаштування, сервісного обслуговування торгово-промислового обладнання, електричної частини холодильних систем, систем вентиляції, опалення та кондиціонування. Також, для учнів у технічної лабораторії були змодельовані різні виробничі ситуації (поломки і зміни параметрів роботи холодильних систем, проблеми в роботі електричного обладнання, питання програмування частотних регуляторів і контролерів і т.д.).

По закінченню 1,5 месяці навчання, був проведений підсумковий іспит, до якого були допущені 11 осіб. В результаті, після всіх випробувань і тестів випускниками навчального центру стали 9 чоловік з різних міст та регіонів України - Дніпропетровська, Верхньодніпровська, Миколаїва, Донецька, Синельникового, Луцька). Всім учням, які гідно пройшли навчання і тестування, керівництво компанії, в особі Генерального директора «ASTRA GROUP» Тарабана Володимира Григоровича, висловило подяку за зусилля і бажання до придбання нових знань і гарантовано надало робочі місця на період стажування в сервісному напрямку діяльності.

20150915100325.jpg

Усі випускники розподілені у відповідні регіональні сервісні центри «ASTRA SERVICE», також за ними закріплені інженери-куратори і наставники безпосередньо на робочих місцях.

Выпуск холодильной школы ASTRA GROUP 3.JPG

Выпуск холодильной школы ASTRA GROUP 2.JPG

Выпуск холодильной школы ASTRA GROUP 4.JPG

У свою чергу, випускники навчального центру подякували за надану можливість в отриманні нових знань керівництву компанії та викладацькому складу.




Повернення до списку
© 1993-2022 «Компанія Астра»