Телефонуйте: +38(067)511-0-111
Приєднуйтесь:

Новини

26.10.2015

«ASTRA GROUP» знайомить старшокласників з сучасними професіями

Ви з дитинства знали, яку професію виберете і жодного разу не змінювали свій вибір? Так буває не часто. Як зорієнтуватися в морі професій? Як знайти свою? Чим більше інформації у школярів, тим більше шансів не помилитися.

Старшокласникам Верхньодніпровського району пощастило: у них є можливість познайомитися з робітниками та інженерними спеціальностями на екскурсіях, які проводить для них компанія «ASTRA GROUP».

IMG_6912.JPG

Учні 8-11 класів Ганівської середньої школи побували на Верхньодніпровському заводі потужного радіобудовання, компанії «Модерн Експо» та в центральному офісі компанії «ASTRA GROUP». У відеороликах школярі побачили, чим займаються компанії «ASTRA GROUP» і «Модерн Експо», дізналися, які можливості з'являються у тих, хто вибирає потрібні цим компаніям професії і хтось, напевно, задумався: а чи не мій це шлях?

IMG_6901.JPG

IMG_6905.JPG

IMG_6903.JPG

Старшокласники побували в цехах, де виробляють торговельне та холодильне обладнання. Мабуть, жодна розповідь не замінить живих враженнь, школярі своїми очима побачили, як працюють верстати (все обладнання тут сучасне), поспілкувалися з працівниками підприємства, а на зворотному шляху ділилися враженнями.

Звичайно, складно вибрати з величезної безлічі професій одну єдину, та ще й потрібну не тільки зараз, але і через 10 і 20 років, адже світ так швидко змінюється. Потрібно бути готовим постійно вчитися новому, як вчаться ті, хто працює на сучасних підприємствах «Модерн Експо» та «ASTRA GROUP». 




Повернення до списку
© 1993-2022 «Компанія Астра»